Стана много грозно. Все съм си мислел, че не могат

...
Стана много грозно. Все съм си мислел, че не могат
Коментари Харесай

Гяуров: Стана много грозно! На финала всички ще бъдат маскари!

Стана доста грозно. Все съм си мислел, че не могат да се доближат такива ниски орбити, само че сякаш и това е допустимо в нашата политика. Не се прави по този начин даже да има несъгласия, даже те да са прекалено остри, човек би трябвало да има мярка за обществения и националния интерес.

Това съобщи някогашният шеф на Националната разследваща служба ген. Димо Гяуров.

По думите му това, което следим, доста вреди на България – освен за облика ни на открито, а и чисто оперативно.

" Няма по какъв начин някой да си мисли, че ще излезе чист и в бяло от такава обстановка, без значение от коя страна е. На финала всички ще бъдат маскари ", разяснява още.

" Ако фактически хората на господин Трифонов, външният министър са имали данни за напън във връзка с договарянията със Северна Македония, в случай че фактически са имали данни, че някой води диалози в несъгласие с националния интерес, за какво 6 месеца мълчаха? Това е текст от Наказателния кодекс. Деяние, съставомерно за закононарушение против републиката ", добави Гяуров пред bTV.

Според него става все по-невъзможно в края на месеца да бъдат отворени договарянията със Северна Македония. По думите му Рашков няма да стане ръководител на КПКОНПИ, тъй като не е несъмнено дали смяната в закона ще мине.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР