Стан Вавринка е възобновил съвместната си работа с Магнус Норман.

...
Стан Вавринка е възобновил съвместната си работа с Магнус Норман.
Коментари Харесай

Шампионски тандем: Вавринка отново работи с Магнус Норман


Стан Вавринка е възобновил взаимната си работа с Магнус Норман. Това показа самият швейцарец пред Le Matin след снощната си победа над Каспър Рууд в Базел . Новината сигурно ще развълнува почитателите на Stan The Man, защото точно под управлението на Норман той реализира най-големите триумфи в кариерата си – три трофеи от Големия шлем, нанагорнище до №3 в ранглистата и присъединяване на Финалите на ATP.

Това е третият интервал, в който Вавринка ще тренира с Норман след 2013-2017 и 2018-2020. След втората им разлъка Stanimal назначи Дани Валверду. Партньорството им обаче е завършило след тазгодишния US Open, като Вавринка съобщи, че се надява дружно с Норман да напише една последна славна глава в кариерата си.

„ След US Open обстановката се промени. Реших да прекратя работата си с Дани Валверду и в този момент се надявам дружно с Магнус да намерим верния баланс, с цел да завърша кариерата си по положителен метод. Той е индивидът, който познава най-добре играта ми и който ми е оказал помощ най-вече през годините. Засега сделката ни е той да управлява предсезонната ми подготовка, както и подготовката ми за шампионатите от Големия шлем. Останалото ще обсъдим в допълнение “ – показа първенецът на Ролан Гарос за 2015 година

Вавринка се завърна в Тура през март, откакто бе отвън игра в продължение на година поради две интервенции на стъпалото. 37-годишният швейцарец, който понастоящем е №194 в ранглистата, доближи до осминафинал на Мастърс шампионата в Рим, както и до полуфинал на ATP 250 шампионата в Мец в края на септември. Следващият му конкурент в Базел ще бъде международният №44 Брендън Накашима.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР