Стадион Христо Ботев“ получи акт 16 и от утре ще

...
Стадион Христо Ботев“ получи акт 16 и от утре ще
Коментари Харесай

Стадион Христо Ботев получи акт 16

Стадион „ Христо Ботев “ получи акт 16 и от на следващия ден ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача на Ботев против Левски. Това съобщи строителят на спортното оборудване Илиян Филипов.

„ Стадион е въведен в употреба. От на следващия ден умерено могат да се продават билетите за мача Ботев и Левски. Това, което обещахме го изпълнихме. Всички пловдивчани могат да бъдат спокойни, че могат да докарат фамилиите си. Надяваме се да стане огромен празник за града “, сподели той.

„ От на следващия ден ще стартира продажбата на билети. Имаме доста поръчки по 50, 100, 200 билета. През ивентим ще се пускат билети, няма да има проблем “, добави Филипов.

„ Правят се довършителни процедури, само че това е обикновено. До 29 ще бъде готово всико – скай боксове, ВИП седалки и така нататък Очаквам от Общината да подпишем анекс. Надявам се на следващия ден това да стане. Извикал съм компаниите, които ще работят по металните неща и да има цялостна козирка “, приключи Филипов.

Според информация на dsport се чака на следващия ден или в петък през стадиона да минат представители на Лицензионната комисия на БФС, с което де завърши процедурата и стадион „ Христо Ботев “ публично да получи лиценз да мачовете от вътрешното състезание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР