Стадион “Българска армия”, където ЦСКА-София иска да играе домакинствата си

...
Стадион “Българска армия”, където ЦСКА-София иска да играе домакинствата си
Коментари Харесай

“Армията” не отговаря на изискванията дори за старта на Лига Европа, Боби пак трябва да помага

Стадион “Българска армия”, където ЦСКА-София желае да играе семействата си в Европа, се оказа, че не дава отговор даже на минималните условия за лицензиране. Един от огромните проблеми на оборудването са местата за публицисти. На “Армията” такива няма, а представителите на медиите са настанени на една плоча вдясно от козирката на бранш “А” и в случай че желаят да седят, с цел да работят с преносими компютри, би трябвало да носят със себе си столове и масички.

Това слага под сериозен въпрос лиценза на стадиона, само че алените още веднъж ще разчитат на помощ от президента на БФС Борислав Михайлов, който е и член на Изпълкома на УЕФА.

Както е известно, точно след неговата интервенция европейската футболна централа реши да допусне ЦСКА-София в Лига Европа още през това лято, въпреки че клубът имаше възбрана за присъединяване до сезон 2019/2020.

Друг значителен проблем е неналичието на естествени тоалетни. Както е известно, на “Армията” всеобщо се употребяват химически, тъй като тези в секторите “Б”, “В” и “Г” са потънали в бедност и не работят. Изключение са санитарните възли в бранш “А”, които бяха ремонтирани от сдружението “ЦСКА Завинаги” преди няколко години.

Очакваше се, че откакто клубът получи “Българска армия” на концесия при започване на тази година, ще бъдат вложени известни средства и тимът ще може да семейства на този стадион най-малко във всички предварителни кръгове на Лига Европа, само че това по този начин и не се случи.

От управлението към този момент оповестиха, че ще подхващат поправки, само че когато получат оборудването не за 10, а за 30 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР