Ст. комисар Св. Григоров - директор на ОДМВР Кюстендил, направи

...
Ст. комисар Св. Григоров - директор на ОДМВР Кюстендил, направи
Коментари Харесай

Има възможност изчезналата 17-годишна Ивана да не е на територията на Дупница

Ст. комисар Св. Григоров - шеф на ОДМВР Кюстендил, направи изказване пред медиите за издирвателните мероприятия на полицията за определяне на 17-годишното момиче.

Припомни, че то е в неопределеност от 22 февруари, когато в 22.00 часа родителите му са посетили Районното ръководство в Дупница и са потърсили помощ, тъй като то не се е прибрало и не са имали връзка с него. Незабавно Ивана е оповестена за общодържавно търсене. Предприети са интензивно оперативно-издирвателни мероприятия.

" Повече от 85 часа сме на терен. Сформиран е щаб под мое управление, който работи интензивно. В него са включени чиновници на Главна дирекция " Национална полиция “ и Главна дирекция " Жандармерия и СОБТ “. За тези последни три денонощия чиновниците на терен обходиха повече от 600 дка повърхност в необятен периметър на територията на община Дупница. Детайлно са тествани всички крайпътни дерета, вилни зони и уязвими места.

До момента дейностите ни не се увенчават с триумф, което ме навежда на мисълта, че има опция момичето да не се намира на територията на община Дупница. Поради което интензивно поддържаме връзка и взаимоотношение с сътрудниците от прилежащите регионални дирекции “, акцентира шефът на ОДМВР и прикани всеки, който има значима информация за местонахождението на Ивана, неотложно да подаде сигнал на телефон 112.

В рамките на издирвателната интервенция употребяваме и механически средства и следови кучета и не подценяваме нито една версия или сигнал. Проверяват се детайлно и навреме.
Днес на терен са 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи, разчитаме и помощта на доброволците, които са с нас към този момент четвърти ден.Продължаваме интензивно да работим, формирано едосъдебно произвеждане и е известена Районна прокуратура.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР