Сряда вечер, Разград, българският шампион отново плаща много висока цена

...
Сряда вечер, Разград, българският шампион отново плаща много висока цена
Коментари Харесай

Как ще излезе Лудогорец от ситуацията? Следва неудобен съперник

Сряда вечер, Разград, българският първенец още веднъж заплаща доста висока цена за слабата игра в отбрана. Загуба с 2:3 от Ференцварош и отпадане от Шампионската лига. Малшанс пред гола, пропусната дузпа от друг от избрания реализатор, недоволни от треньорските решения футболисти, червен картон. Всичко, което можеше да се обърка, се случи.

"Не чаках да ни вкара три гола тъкмо този противник, само че футбол е, случва се. Истината е, че нямахме и шанс. Имаме какво да подобряваме " показа разочарованият капитан на "орлите " Светослав Дяков.

Как ще се отрази отпадането на Лудогорец от шампионата? Без никакво подозрение това е огромният въпрос, чийто отговор би трябвало да дадат треньорският щаб и футболистите още в събота, от 21.00 часа, против мощен противник като Берое, освен това в Стара Загора.

Заради позволените 5 гола против унгарците, погледите разумно ще са ориентирани към защитата, където Стойчо Стоев ще би трябвало да се оправя и с голям брой кадрови проблеми.

"Ще има ротации, в отбранителен проект нямам доста огромен избор. Имаме травми. Трудно ще е сглобяването на защитната групировка ", показа наставникът.

Берое е неуместен противник за първенците, против който завоюва единствено един път в последните пет мача от шампионата.

"Няма какво да кажа за Лудогорец, всички видяхте, доста положителни попълнения имат. Ще играем футбол, ще се надиграваме. Излизаме за победа ", съобщи Александър Томаш преди значимия конфликт от втория кръг на efbet Лига.

"Излизаме против първенеца на България, което е сладкодумен факт за класата на тима, само че ние имаме вяра в себе си и ще се борим за успеха ", сподели португалското крило Рубен Бригидо.

Едва ли може да се чакат доста голове в срещата, имайки поради, че в последните пет мача сред двата противника паднаха едвам седем гола. Със сигурност обаче Лудогорец и Берое ще ни предложат първокласен и завладяващ конфликт.

Срещата можете да гледате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута в GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР