Сродните души наистина съществуват. Това не е измислица или фантазия

...
Сродните души наистина съществуват. Това не е измислица или фантазия
Коментари Харесай

7 признака, че вашият мъж реално е вашата сродна душа

Сродните души в действителност съществуват. Това не е небивалица или фикция на прекомерно сантиментални хора. Ето тези знаци издават, че в действителност сте срещнали вашата сродна душа.
Усещане за дежавю
Може да имате възприятието, че сте срещали този човек преди - някъде в сън или в друго измерение, в различен живот. Възможно е в действителност да не живеете за първи път, а в минали животи да сте имали обич и дълбока връзка с този човек.
Дежавю е възприятието, че това, което става в този момент, към този момент се е случвало в миналото в предишното, макар че сигурно не се е случило. Това е един от най-важните индикатори, че сте сродни души: вие сте толкоз близки, че се виждате още веднъж и още веднъж в новия живот.
Трябва също да се вслушате в интуицията си. Понякога усещаме доста непосредствен човек от километри. Шестото възприятие в действителност е доста потребно в това отношение.
Необяснимо мощно привличане
Понякога се случва един мъж необяснимо да се харесва доста от първите минути. Това може да е знак за сродна душа или може да демонстрира кармична връзка, тъй че в случай че има подобен знак, по-добре е да обърнете внимание на другите. Необяснимото привличане от време на време е индикатор, че мъжът в действителност е доста покрай вас във връзка с сила, дух и светоглед.
 Пет метода, посредством които ще намерите сродната си душа Пет метода, посредством които ще намерите сродната си душа
Немалко хора са самотни и желаят да намерят сродната си душа. Надяваме се, че тази публикация ще помогне най-малко малко в вярната посока.&nbs...
Абсолютно идентични цели и правила в живота
Сродните души постоянно имат едно и също мнение по съвсем всички въпроси или най-малко по по-важните. Например, сродните души имат едно и също отношение към парите, едни и същи разсъждения за смисъла на живота.
Обичате или приемате минусите му
Когато минусите на другия стават лесни за заобикаляне или амнистия. Важно е в това да има взаимност. Ако подобен развой е едностранен, това не е роднинство на душите, а токсична и болна връзка сред жертвата и тиранина.
Ментална връзка
 Сродната ти душа съгласно твоята ЗОДИЯ Сродната ти душа съгласно твоята ЗОДИЯ
Всяка зодия си има вид човек, който пасва отлично на техния темперамент. Разбери коя е сродната ти душа съгласно това коя зодия си. Овен: О...
Сродните души постоянно стартират или приключват фрази един вместо различен или вършат едно и също нещо. Понякога това се демонстрира във обстоятелството, че мъжът се досеща за мислите на дамата и знае къде се намира сега и противоположното. Също по този начин сродните души постоянно усещат дали другата им половина е в неволя. Те се обаждат в такива моменти и в действителност се оказва, че човек е заплаха.
Среща при доста странни условия
Такъв човек доста бързо и внезапно се появява в живота. Със сигурност ще го почувствате на енергийно равнище. Подобна среща постоянно е доста необикновена. След първата среща незабавно стартират позвънявания, преписка и похвали. Любовта се развива доста бързо, тъй като няма метод да се противопоставим на магическия нравствен магнетизъм. Бихте желали да опознаете подобен човек допустимо най-отблизо, тъй че сте подготвени да продължите със странни и дръзки каузи.
Завист и отрицателни отзиви на близките
Това е индиректен знак, само че хората към тях могат да реагират доста сурово на сходни взаимоотношения. Роднините и приятелите могат да стартират да обезкуражават дамата да има връзка с подобен мъж.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР