Срещу мен се води мръсна, кална война. Публикуваните снимки, на

...
Срещу мен се води мръсна, кална война. Публикуваните снимки, на
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: Иван Гешев разполага с частно външно наблюдение

„ Срещу мен се води мръсна, кална война. Публикуваните фотоси, на които се вижда Петьо Петров, по прочут като Пепи Еврото, са от миг, в който трябваше да се забележим с Гешев. “ Това сподели зам.-главният прокурор Борислав Сарафов пред Би Ти Ви.

Те са направени посредством частно външно наблюдаване, което е нелегално, добави той и разясни, че точно Гешев разполага с такава наблюдаване.

„ Тогава, преди 3 години, още се пробвах да подкрепям човешки отношение. Иван Гешев искаше да се забележим и трябваше в този ресторант „ Осемте джуджета “ да го създадем. Той не пристигна. Подозирам всичко е направено с тази цел, да бъда сниман “, изясни още Сарафов.



По думите му е ясно кой натиска " ентъра ".

Снимките се появиха, откакто стана ясно, че ще съм посетител в предаването " 120 минути ", изясни още Сарафов.

Той описа и че Гешев постоянно е ходил в ресторант " Осемте джуджета " и че е имал близки връзки с Петьо Петков - Еврото.

„ Аз нямам никакво касателство с проблема " Осемте джуджета ", сподели Сарафов.

Той изясни, че е мотив за терзание това, че някой следи него, жена му и дребния му наследник. Затова и му е била нужна защита.

" Аз съм този, който първи подава сигнал против Иван Гешев. За разлика от него, тъй като той се уличи във връзки с политици, аз не подкрепям никакви връзки с политици ", съобщи още Сарафов.

Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР