Срещу мен е повдигнато обвинение за хулиганство, тоест - че

...
Срещу мен е повдигнато обвинение за хулиганство, тоест - че
Коментари Харесай

Минчо Спасов наруши мълчанието и обясни действията си

Срещу мен е повдигнато обвиняване за безчинство, т.е. - че с дейностите си показвам пренебрежение към обществото. Не, аз почитам българското общество. Действията ми демонстрират пренебрежение към ръководещата мафия.
Това съобщи преди минути Минчо Спасов от трибуната на днешния митинг пред националното заседание, откъдето се желае оставка на държавното управление.
”Трябва да бъде спрян влакът на мафията, която се ръководи от Бойко Борисов, а диспечер е Пеевски. В този трен се возят обръчите от компании, които пълнят чекмеджетата с пачки евро, возят се службогонците... А ние сме на релсите. Този трен би трябвало да бъде спрян! ”
" Трябва да продължим с дейностите си - мирния митинг, с цел да потвърдим, че не попадаме в категорията на думите на Джордж Оруел, че един народ, който разрешава да се ръководи от корумпирани простаци, е съизвършител.! Мутри - вън! ", безапелационен е той.
От Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, че той е обвинен са прекъсването на метрото по една от линиите през вчерашния ден и поради подозрения, „ произлизащи от видеозаписи от камерите на метростанция „ Софийски университет “.
Адвокатите му са установили редица процесуални нарушавания, които са разказани съответно.
Припомняме, че в понеделник към обяд стана ясно, че протестиращи са блокирали за малко метрото в посока “Младост ”. За няколко минути, към 14:30 часа, придвижването на влаковете беше спряно от протестиращите.
Заедно с Минчо Спасов е бил арестуван и още един мъж.
Впоследствие Министерство на вътрешните работи разгласява фрагменти от " акцията в метрото ", за която някогашният народен представител Минчо Спасов беше арестуван и освободен под гаранция от 1500 лева, а от няколко часа е и с обвиняване.
Какво се вижда на фрагментите?
Трима души, за които не може да се удостовери кои са, тъй като не се виждат ясно лицата им, слизат на метростанцията по ескалатора от към Народното събрание. Отиват до страничната врата в края на станцията и там се задържат за малко. След това токът на станцията стопира, а те напущат още веднъж по ескалатора площадката.
Тримата излизат умерено през входа към Народното събрание на метростанцията. На излизане фигурите се разпознават по-ясно. Един от тримата наподобява на Минчо Спасов. След това служителка на метрото слиза по същия ескалатор, тича към спешната врата и ревизира за какво няма ток на станцията. После приказва по радиостанцията си с сътрудниците си. На станцията слиза и чиновник на защитата на метрото, който минава от входа към Народното събрание към този към университета.
Кадрите приключват с момента, в който, спрялата на станцията мотриса, отваря вратите си и всички пътуващи в нея излизат.
Всъщност, на фрагментите липсват няколко неща : Няма маркери за час и дата. Не се вижда въпросното второ прекъсване на електричеството на метростанцията, за което по-рано загатна шефът на Метрополитена Братоев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР