срещу кабинета Денков е абсолютно безпредметен и няма да бъде

...
срещу кабинета Денков е абсолютно безпредметен и няма да бъде
Коментари Харесай

Делян Пеевски вярва в бъдещето на сглобката

против кабинета " Денков " е безусловно ненужен и няма да бъде сполучлив . В това бе безапелационен в коридорите на Народно събрание ръководителят на парламентарната група на Движението за права и свободи Делян Пеевски.

А що се касае до, препоръчан от Асен Василев, срещу съществени елементи от който ГЕРБ се оповестиха изрично срещу, то Пеевски бе по-сдържан.

" Току-що разговаряхме с финансовия министър по тематиката, ще приказваме и с сътрудниците от ГЕРБ и тогава ще ви кажем ", не даде съответна оценка на финансовите проекти на Василев Пеевски.

Ако в утрешния ден и в пленарна зала се утвърди  дерогацията за съветски петрол да остане в действие, което се поддържа от ПП/ДБ и опозицията, само че срещу което са ГЕРБ и Движение за права и свободи, то това би значило, че " Путин е взел властта в България ", отсече националният представител.

Дали това обаче ще бъде причина за разпадането на така наречен " некоалиция ", Пеевски не посочи. " Нека да забележим какво се случи на следващия ден на съвета (по сигурността, призован от премиера Денков - бел.ред.) Водили сме избрани диалози, само че дано да мине съветът и ще го разясняваме ", отговори на въпрос на News.bg той.

От дерогацията за съветския петрол се облагодетелства режимът на Путин, а също така Движение за права и свободи имат и " основателни подозрения " за нередности в работата на митниците. " Но дано да забележим дали е по този начин, на следващия ден ще си задам въпросите публично. "

Все отново главното лице на Движение за права и свободи в последните месеци е оптимист: " Аз съм позитивно надъхан, че ще се откри разсъдък в сътрудниците (от ПП/ДБ) и ще спрем да финансираме съветската страна и Вагнер с пари от " Лукойл ". Виждате, милиарди изтичат към Русия ".
 Бойко Борисов обезпокоителен, че Политическа партия готвят прокремълска сглобка
Бойко Борисов обезпокоителен, че Политическа партия готвят прокремълска сглобка

Аз не желая да диспутирам с учен, аз съм единствено доктор-инженер, разяснява водачът на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР