Срещу жената са повдигнати обвинения в убийство, след като миналата

...
Срещу жената са повдигнати обвинения в убийство, след като миналата
Коментари Харесай

„Помислих си, че ме отвлича“: Жена застреля шофьор на Uber в главата

Срещу дамата са повдигнати обвинявания в ликвидиране, откакто предходната седмица е простреляла в главата водача на Uber, потвърждавайки, че е помислила, че е отвлечена.

Разследването на полицейското ръководство в Ел Пасо, Тексас, твърди, че дамата в никакъв случай не е била в заплаха, а водачът ѝ, 52-годишен брачен партньор и татко, не се е отклонил от дестинацията си, оповестяват от списание PEOPLE.

48-годишната Фийби Копас сега е арестувана под гаранция от 1,5 млн. $, се споделя в изказване на полицията в Ел Пасо.

Семейството на водача, Даниел Пиедра Гарсия, заяви, че в сряда той е бил изключен от животоподдържащите системи.

Ана Пиедра, брачната половинка на Даниел, съобщи в обява в GoFundMe, че брачният партньор ѝ е " единственият застраховател на фамилията ни " и е " бил доста благополучен, че най-сетне е можел да работи и да носи приходи " като водач на Uber, откакто на предходната си работа е контузил коляното си, което е наложило интервенция през април.

" Той за жалост умря ", споделя Пиедра, предоставяйки настояща информация, откакто по думите ѝ лекарите са споделили на фамилията ѝ, че Даниел няма късмет да оцелее след стрелбата.

Копас, която е от Кентъки, е била в Тексас на посетители на приятеля си, съгласно локалната телевизия KFOX14. Тя се обадила на Uber, с цел да я закара при приятеля ѝ в локално казино, откакто той се прибрал от работа. Според полицията обаче Копас се тормозила, когато видяла знаци за автомагистрала " Хуарес, Мексико ".

" В някакъв миг по време на пътуването Копас помислила, че я водят в Мексико и застреляла Пиедра ", твърди полицията в Ел Пасо. Властите оповестиха пред локалната телевизия KVIA, че съгласно изказванията Копас е извадила револвер и е простреляла Гарсия в задната част на главата и в китката, вследствие на което автомобилът е аварирал. Съобщава се, че преди да се обади на 911, Копас е направила фотография на случая и я е изпратила на приятеля си.

" Разследването не удостоверява, че е осъществено похищение или че Пиедра се е отклонил от дестинацията на Копас ", обявиха от полицията.

Не е ясно незабавно дали Копас е направила изказване или е наела юрист, който да разяснява от нейно име.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР