Срещите в Ден на кариерата“ могат да се окажат интервю

...
Срещите в Ден на кариерата“ могат да се окажат интервю
Коментари Харесай

Schneider Electric привлича кадри на форум в Пловдив

Срещите в „ Ден на кариерата “ могат да се окажат изявление за работа

Технологии на Schneider Electric усъвършенстват енергийната успеваемост на предприятията

Schneider Electric ще търси стимулирани експерти на идния този месец кариерен конгрес на Техническия университет в Пловдив. За следващ път мултинационалната компания за енергиен мениджмънт и цифрова промяна ще взе участие в „ Ден на кариерата “, който ще се организира на 19 октомври.

„ Най-ценният ни капитал, това са хората “, споделя Йонуц Фаркаш, районен управител на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово. От компанията не скриват, че срещите по време на форума могат да се трансфорат в изявление за работа и някои от претендентите да бъдат утвърдени за чиновници на Schneider Electric.
още по тематиката
„ Търсим бъдещите гении в Schneider Electric, които ще се развиват и ще се учат от експертите. Трамплинът е огромен и опциите при нас зависят в огромна степен от желанието на претендентите, като в Schneider Electric те ще открият всичко належащо, с цел да съумеят “, сподели във връзка ревюто Елена Ватрачка, управител „ Човешки запаси “ във френската компания.

„ Ден на кариерата “ се организира за девета поредна година. На 19 октомври в Пловдив водещи компании от разнообразни сектори ще показват своите стажантски и стипендиантски стратегии и свободни позиции, с които ще се опитат да притеглят вниманието на младежите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР