Срещата с Кирил Петков бе изключително закъсняла, за наше огромно

...
Срещата с Кирил Петков бе изключително закъсняла, за наше огромно
Коментари Харесай

Възраждане: Доц. Мангъров и проф. Чорбанов да влязат в работната група за мерките

" Срещата с Кирил Петков бе извънредно закъсняла, за наше голямо страдание трябваше да се случи преди няколко години. Още преди към месец сегашният министър-председател бе свикан от парламентарната естрада от нас да образува работна група, която да стартира да разисква всичко това, което се случва. Това сподели депутатът от " Възраждане " и зам.-председател на Народното събрание Цончо Ганев в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия след срещата при премиера през днешния ден.

" Почти 2 години следим по всички медии да се демонстрират математици, всевъзможни лекари, които изясняват единствено и само по какъв начин ще се мре всеобщо. Изключително значимо бе да се стартира прецесът на диалози в обществото, тъй като то е фрагментирано ", добави той.
БНР: Кирил Петков е разговарял с представители на " Възраждане "
Премиерът Кирил Петков е разговарял с представители на партия " Възраждане ", заяви БНР. Сред тях са заместник-председателите на партия...
Прочети повече
Ганев отдаде срещата на представители на партията с Петков само на напън, извършен от страна на митинга. По думите му в работната група ще има учени, настояващи за ограничаващите ограничения и такива, които ги отхвърлят. Той заяви, че единият участник от страна на партията ще бъде доцент Атанас Мангъров, както и Диян Николов. От " Възраждане " предложили в групата да влезе и проф. Андрей Чорбанов от Има Такъв Народ.

" Това, което поискахме от министър -председателя още в най-кратки периоди, още с утрешна дата със заповед на министъра на опазването на здравето е да се анулират потвърдено неефективните проби в учебните заведения. Даваме над 15 млн. за проби, а позитивните резултати са нула с три нули по-късно и единица. Имаме потвърдено, че болни измежду децата няма ", добави Ганев.

Според него от " Възраждане " имали подозрения, че депутати идвали в Народното събрание несъответстващи, дали под въздействие на алкохол, дали под въздействие на опиати. Така той оправда днешното искане на партията.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР