Срещата на Иван Манчев с ексцентричната бизнесдама Ива Бека тотално

...
Срещата на Иван Манчев с ексцентричната бизнесдама Ива Бека тотално
Коментари Харесай

Новата жена на шеф Манчев го раздели с детето му от бившата

Срещата на Иван Манчев с ексцентричната бизнесдама Ива Бека тотално промени живота му, освен възприятията. Откакто е с русокоската, топ кулинарят все по-рядко вижда двегодишния си наследник Александър, който неотдавна е проходил и проговорил, написа " Уикенд ".

Нещо повече - за разлика от предишното лято, през това мъникът, който се роди през юли 2019-та от тогавашната другарка на Манчев - Цветомила, е останал отвън проектите на татко си, макар обещанието му, че ще го води на море.

Откакто са разграничени, Иван Манчев поддържа хладни връзки с Цветомила, а когато отскача до дома ѝ в квартал " Стрелбище ", е с цел да види сина си. Припомняме, че топ готвачът се разведе със брачната половинка си Марина поради Цветомила, която към днешна дата също е в историята... поради Ива Бека.

Причината това лято татко и наследник да не са дружно е повече от тривиална – новата му възлюбена Ива Бека не желала да бъде по никакъв метод ангажирана с развъждането на 2-годишното дете. И въпреки пред Иван Манчев да е стояла опцията да вземе и детегледачка на море, която да се грижи за Сашко, в последна сметка детето било отписано от проектите за лятна почивка.

Миналото лято Иван Манчев заведе бебето си на море, както и щерка си от първия си брак. С него тогава не бе приятелката му Ива Бека, която е майка на гаджето на неговия наследник от първия брак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР