Срещата между Димитър Бербатов и цялото ръководство на Левски, начело

...
Срещата между Димитър Бербатов и цялото ръководство на Левски, начело
Коментари Харесай

След срещата на Бербатов на Герена: С този екип ти си знаеш накъде си тръгнал

Срещата сред Димитър Бербатов и цялото управление на Левски, отпред със Сираков, е протекла много забавно. Кандидатът за президент на БФС първо е звънял няколко пъти на притежателя на „ сините “. След като не съумял да се свърже със Сираков, се чул със Станимир Стоилов.

Бербатов изявил предпочитание за среща и получил позитивен отговор. Както към този момент се писа, диалозите са били извършени на „ Герена “ и продължи едно футболно полувреме – към 45 минути, а не два часа. На сбирката са участвали Димитър Бербатов, Наско Сираков, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и Иво Ивков.

Бербатов шокирал присъстващите с запитване: Какво мислят за изключването от структурите на футболния съюз на многото дребни клубове?

Последвали нови въпроси от негова страна: Какво мислят в Левски за формата на шампионата и не е ли по-добре Професионалната футболна лига да управлява напълно шампионата?

" Нашите босове са останали изненади от тези въпроси, тъй като те с нищо не могат да оказват помощ на Бербатов и да върнат клубовете назад в структурите на БФС ", разясниха осведомени с тематиката на диалога.

Сираков и Стоилов били безапелационни, че са срещу увеличение на броя на тимовете в елита, които от новия сезон ще станат 16. Те изтъкнали, че по този метод ще намалеят парите на Левски и на останалите тимове от телевизионните права.

Въпреки всичко обаче Наско Сираков декларирал на Бербатов, че позицията на Левски е непроменена, осведоми Блиц. „ Сините “ не престават да са зад Борислав Михайлов.

Станало дума и за хората, попаднали в Изпълкома на Бербатов. Левскарските босове попитали Митко: „ Как Стилиян Петров и Мартин Петров ще ръководят, откакто живеят надлежно в Англия и в Испания? “. И добавили, че нямат никакво доверие на останалите членове в Изпълкома, като се изключи един-двама души.

Даже на финала на срещата " сините " босове споделили в прав текст: „ С този екип ти си знаеш накъде си тръгнал. Знаеш отлично и каква е нашата позиция “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР