Срещали ли сте хора, които не показват чувствата си ?

...
Срещали ли сте хора, които не показват чувствата си ?
Коментари Харесай

Зодиите, които изглеждат студени и безчувствени, НО НЕ СА

Срещали ли сте хора, които не демонстрират възприятията си? Те наподобяват студени и безчувствени, само че в действителност са доста елементарно раними и прочувствени.
Предпочитат да не демонстрират същинската си същина пред никого, тъй като се опасяват, че ше бъдат засегнати. Крият се под черупката си и демонстрират доста малко от себе си на света. Ако подобен човек ви разреши да го опознаете ще забележите какъв брой сензитивен е в действителност.
Огромно въздействие има зодиакалният знак. Хората, които наподобяват студени и безчувствени, са представители на следните зодии:
1. Овен - Те избират да се крият под маска. Не желаят да демонстрират какъв брой елементарно раними са в действителност, тъй като се опасяват, че има хора, които биха се възползвали от това. Овните постоянно наподобяват твърди, непоколебими, мощни и дават тип на хора, на които не им пука за безусловно нищо. Колкото и мощна болежка да усещат, те нито биха посочили това, нито биха споделили на някого. Често крият това даже от най - околните си другари. Предпочитат да наподобяват студени, вместо слаби и беззащитни. Показват възприятията си доста рядко и само пред хора, които са успяли да ги предразположат и да завоюват доверието им. Често наподобяват незаинтересовани от хората, към които имат най - огромен интерес.
2. Риби - Всички са наясно какъв брой прочувствени и чувствителни са Рибите. Могат да бъдат засегнати доста елементарно. Не позволяват доста хора в живота си и не се разкриват изцяло пред никого, тъй като се тормозят че всеки е кадърен да се възползва от слабостите им. Представителите на този знак изпитват извънредно доста страсти по едно и също време, само че избират да демонстрират единствено част от тях. Притесняват се, че някой ще им се присмива, в случай че бъдат себе си и покажат какъв брой страсти крият в себе си. Обикновено прикриват възприятията си към хората, в които са мощно влюбени, тъй като се тормозят, че ще бъдат засегнати.
ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР