Среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ проведе в Свищов

...
Среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ проведе в Свищов
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова: Свищов е пример за това колко важен е синхронът между местна и централна власт

Среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ организира в Свищов националният представител Станислава Стоянова. Форума почетоха също свищовският кмет Генчо Генчев и ръководителят на Общинския съвет доктор Кристиян Кирилов. Представителите на локалната власт регистрираха свършеното за града и общината, като кметът Генчев акцентира, че в работата си среща неизменима поддръжка от страна на държавното управление и депутатите от най-голямата парламентарна група.

В Свищов са факт голям брой вложения в подобряването на виталната среда, инфраструктурата, опазването на здравето и услугите. Реновирани са доста жилищни здания и прилежащите им пространства, осъвременени са детските градини и парковете, ремонтирани са улици, усъвършенствана е просветителната инфраструктура, обновяват се църкви. Правителството отпусна целеви средства за ремонт на пътищата и в дребните обитаеми места, позволява се и дълготраен проблем с водоснабдяването в някои от тях, припомниха кметът и ръководителят на Общинския съвет. Продължават да се извършват редица действия с държавно, европейско и общинско финансиране, готови са нови планове.

„ Свищов е прелестен образец за това, какъв брой значим е положителният синхрон сред централната и локалната власт. В предходните години не е имало сходно развиване, нито грижа към дребните обитаеми места. Правителството на премиера Борисов и ние, като депутати от най-голямата парламентарна група, ще продължим и отсега нататък да поддържаме всички потребни инициативи на локалната администрация “, разяснява националният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Тя поздрави кмета Генчев за инициативността и изрази убеденост, че Свищов ще продължи да процъфтява.

„ Работим интензивно и макар, че нашите съперници по всякакъв начин пробват да основават безпорядък, за идната година страната има един извънредно уравновесен и упорит бюджет “, съобщи Станислава Стоянова. Пред съидейниците си тя напомни, че са заложени повече пари за обществени грижи, за обучение, опазване на здравето, сигурност и отбрана… В бюджета е планувано увеличение на пенсиите на повече от 2 милиона пенсионери, ново нарастване, приблизително с 20%, на учителските заплати, растеж на минималната работна заплата, изясни националният представител от ГЕРБ.

„ Стремим се към политически консенсус, градивна работа и стабилно развиване на районите – тъкмо противоположното на това, към което се стремят и тласкат страната нашите съперници. Те си служат с подправени вести и операции, до момента в който ние работим “, разяснява още Станислава Стоянова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР