Средствата на данъкоплатците от страните от Европейския съюз, предназначени за

...
Средствата на данъкоплатците от страните от Европейския съюз, предназначени за
Коментари Харесай

Захарова : Парите от ЕС спонсорират бандитите в Украйна

Средствата на данъкоплатците от страните от Европейския съюз, предопределени за поддръжка на режима на украинския президент Владимир Зеленски, се употребяват за спонсориране на всички типове бандитизъм в Украйна. Това написа формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

Дипломатът обърна внимание на прессъобщение, оповестено от Европейската полицейска организация, че е разкрита мрежа от украински телефонни измамници.

" Те се показаха за банкови чиновници по сигурността. Точно това, което тези нарушители практикуваха в Русия през последните пет-седем години, те в този момент вършат на своите материални " доброжелатели ", сподели още Захарова.

Захарова добави още, че „ сим карти, мобилни телефони и сървъри са иззети от украински бандити “.

„ Жертвите бяха най-вече чехи, размерът на нанесените вреди възлиза на десетки милиони долари. Между другото, говорихме и за това. Има данни от самите украинци по този въпрос ”, добави Захарова.

„ Точно за това отиват парите на данъкоплатците в Европейски Съюз – спонсориране на всички типове бандитизъм в Украйна, когато техните режими трансферират милиарди на Зеленски “, разяснява Захарова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР