Среднощна полицейска обсада на Костенец. Силите на реда издирват 43-годишният

...
Среднощна полицейска обсада на Костенец. Силите на реда издирват 43-годишният
Коментари Харесай

Среднощна полицейска обсада на Костенец след второто убийство


Среднощна полицейска блокада на Костенец. Силите на реда търсят 43-годишният Стоян Зайков, обвинен за убийството на някогашната си партньорка, която беше открита убита в петък. Вчера обаче, полицията откри и тялото на мъж, който живеел в непосредствена непосредственост до дома на Зайков. 42-годишният Валентин Петров е бил погубен с ловна пушка. Мъжът е комшия и трети братовчед на търсения Стоян Зайков. Деляла ги една ограда. Пред Trafficnews Валентин признал, че в случай че приказва пред камера, Зайков може да посегне на живота му. Допускал и, че може да се укрива на тавана на къщата му, без да знае.

Убитият мъж е и единият от разпитаните, след изгубването на Зайков. След следващото ликвидиране в Костенец, в издирването на причинителя се включи целият отряд за битка с тероризма и екипи на Жандармерията. Специалните елементи започнаха подробно претършуване - къща по къща.

Все още няма безапелационни данни, че обвиненият за убийството от предходната седмица е безапелационният причинител на закононарушението от през вчерашния ден, разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Той добави, че търсеният Стоян Зайков и гръмнат Валентин Петров не са имали директен спор, били в чисто човешки връзки.

„ Досега няма сигнал някой нещо да е видял. Никой не е чул изстрел, никой не е видял нещо подозрително ", разяснява още Иванов.

По думите му обаче новото ликвидиране най-вероятно е осъществено с огнестрелно оръжие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР