Среднощен екшън се е разиграл миналата нощ във врненския жилищен

...
Среднощен екшън се е разиграл миналата нощ във врненския жилищен
Коментари Харесай

ЕКШЪН: Жена опита да скочи от 9-ия етаж от блок във Варна, спешни екипи разпъват батут

Среднощен екшън се е разиграл предходната нощ във врненския жилищен регион „ Владислав Варненчик “. Жена се е пробвала да скочи от 9-ия етаж на блок 9 в квартала. На място са пристигнали екипи на пожарната, полицията, незабавна помощ и гражданска отбрана, предава Телеграф.

Според разказите на хората от блока, дамата не е локална. Предполага се, че евентуално е гостувала при някого. Тя е застанала на прозореца на междустълбищната площадка на последния етаж на вход 4 и с истерични викове е заплашила да скочи. Пристигналите на място чиновници разпънали върху козирката над входа на блока батут, с цел да предотвратят съдбовен случай, описват още очевидци на драмата. След няколко часа диалози и увещания, дамата била разубедена да не подхваща смъртоносния скок. Решението й било съпроводено от аплодисментите на събралите се съседи от блока, които следили и коментирали спешната обстановка до благополучния й край.

Това е следващият предотвратен опит за самоубийство във Варна от последните седмици. Последният сходен случай бе с жена на 33 години от Бяла, която направи опит да постави завършек на живота си от надлеза на бул. “Владислав Варненчик “ над бул. “В.Левски “ наоколо до Централната автогара.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР