Средният размер на дълговете, които домакинствата не могат да обслужват,

...
Средният размер на дълговете, които домакинствата не могат да обслужват,
Коментари Харесай

Ударно нарастват необслужваните задължения на домакинствата

Средният размер на задълженията, които семействата не могат да обслужват, е към 2200 лв., оповестиха от една от огромните компании за събиране на отговорности у нас. Най-много задължения се натрупат в огромните градове и в Северозападния район, съобщи.
Вторият, въведен в страната единствено преди месец, наложи ново ограничение на заплащанията на отговорностите към банки, телекомуникационни компании и бързи заеми.
Хората, които настояват, че не могат да заплащат са нарастнали два пъти, споделя Лилия Димитрова от Асоциацията на колекторските организации. Тя счита, че процентът ще пораства още:
 Може да не плащаш по заеми и в случай че вземеш занапред, при новите условия на кредитната почивка Може да не плащаш по заеми и в случай че вземеш занапред, при новите условия на кредитната почивка
Редът за отлагане на заеми не се е трансформирал – той е общо взето добре прочут. Това, което следва да се реши и ние чакаме Б...
" Не съм уверена каква част от хората в действителност не могат да заплащат, почтено казано, или се употребява за опрощение, само че сигурно би трябвало да отбележим, че доста хора изгубиха работата си, доста хора бяха пуснати в неплатен отпуск, съкратени, надлежно са на Бюрото по труда ".
За първи път на картата на градовете с семействата с най-вече отговорности се появява Плевен. Остават и огромните градове на страната, споделя Лилия Димитрова.
" София е с максимален условен дял. Също Северозападна България и огромните градове. Не са се трансформирали цифрите на междинния размер на дълга, тъй като нормално това са потребителски необезпечени заеми ".
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР