Средната цена на билетите за предстоящия финал по американски футбол,

...
Средната цена на билетите за предстоящия финал по американски футбол,
Коментари Харесай

Средната цена на билетите за Супербоул е близо 9 500 долара

Средната цена на билетите за идния край по американски футбол, прочут като Супербоул, който тази година ще се организира в Лос Анджелис, сега е 9 496 $ и е втората най-висока в историята, сочат данни на търсачката за билети TicketIQ.

Това са задоволително пари за Ford Focus модел 2014 година, четири велоергометъра Peloton или за разноските за храна за идващите три години, написа CNBC.

Ако цената се резервира, тя ще бъде втората най-висока от 2015 година, когато междинната цена на билетите за едно от най-популярните спортни събития в света беше 9 723 $. Миналата година междинната цена на билетите беше 8 161 $, въпреки че броят на местата по трибуните беше стеснен поради пандемията, което може би се е отразило на цените.

Тази година ще бъде употребен цялостният потенциал на стадион SoFi, като по трибуните се чакат над 70 000 души, които на 13 февруари ще следят онлайн мача сред Синсинати Бенгалс и Лос Анджелис Рамс.

Към вчерашна дата най-скъпият комплект от два VIP билета, предлагани в StubHub, струваше 147 304 $, с включени такси, като местата се намират на 50-ярдовата линия. Най-евтините два билета за места на най-високите редове пък костват с 6 395 $, с таксите.

Цените на билетите обаче към момента има възможност да се намалят.

В исторически проект най-хубавият интервал за закупуване на билети е в седмицата след изиграването на финалите в двете конференции, което тази година беше на 30 януари, защото цените на билетите падат с 12% в този интервал, съгласно TicketIQ. В последните седем дни преди деня на мача междинните цени на билетите още веднъж се покачват с към 6%.

Възможно е обаче цените да останат високи, тъй като тимът на Лос Анджелис Рамс играе на своя стадион, а ползата от страна на почитателите на Синсинати Бенгалс е огромен, защото тимът в никакъв случай не е печелили трофея и доближава за първи път до огромния мач от 1988 година насам.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР