Средната дъщеря на директора на Сатиричен театър Алеко Константинов“ Калин

...
Средната дъщеря на директора на Сатиричен театър Алеко Константинов“ Калин
Коментари Харесай

Щерката на Сърменов на крачка от Седмица на модата в Париж



Средната щерка на шефа на Сатиричен спектакъл „ Алеко Константинов “ Калин Сърменов - Димана, дефилира на Седмицата на модата в Лондон.

Хубавата Димана направи своя дебют и провокира всеобщ интерес към себе си, както и две оферти от най-известните международни марки, написа " Телеграф ".

„ Всичко се случва толкоз бързо и внезапно отиде на такова високо равнище, че ми е мъчно да ви кажа по какъв начин се усещам аз ", споделя Сърменов със смях. 

И продължава: " Както към този момент ви бях разказал, тя има контракт с британска организация. Наистина не чаках, тъй като тя е дебютант, няма никакъв опит и там върви на кастинги като хиляди други хора, само че си споделях, че е хубаво да натрупа опит. И внезапно се изстреля на огромната сцена. За мен сега е значимо да е добре, нахранена и облечена, тъй като през вчерашния ден отпътува за Милано безусловно за 40 мин с четка за зъби и две тениски ". 

Бързото тръгване за Милано на Димна се наложило, тъй като й се обадила кастинг агентката на една от най-популярните международни марки.

„ Докато приказваме в този момент с вас, тя води договаряния.

Ако всичко се получи, може и да отиде на Седмица на модата в Париж. Преди две седмици също една международна марка изиска среща с нея. Само ще кажа, че е първата българка, към която демонстрират интерес.

Искат обаче контракт, който сега тя не може да подпише, тъй като още е ученичка. След година може и да се споразумеем “, споделя още шефът на Сатирата. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР