Бившата плеймейтка Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните

...
Бившата плеймейтка Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните
Коментари Харесай

Николета заживя в луксозен палат

Бившата плеймейтка Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и вратарят на " Левски " Николай Михайлов  Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, народен са се преместили в тузарска къща в Бистрица.

 Звездната двойка от месеци строеше чудовищно огромния дворец, а седмици след раждането на по този начин чаканото им бебе към този момент населяват първокласния парцел, разкриват от медията. Лозанова и Ники Михайлов към този момент са обзавели цялата къща. И несъмнено, тя е по финален вик на интериорния дизайн, излиза наяве от уеб страницата.

Постройката е на няколко етажа, а общата повърхност е внушителна и надминава 200 кв. метра. Построяването на къщата е една от най-големите фантазии на влюбената двойка. Строежът продължава към този момент над година, само че с новината за идването на бебока двойката форсира процеса по издигането ѝ. Самата Николета също се похвали, че с огромната ѝ обич към този момент не живеят в апартамент, а в къща.

Силиконката и синът на някогашния началник на БФС Борислав Михайлов форсират преместването си след новината, че ще стават родители. Двамата от години мечтаеха да заживеят отвън София в просторна и огромна къща. В съседство до тях пък живее и сестрата на Ники - Бисера, която сви любовно гнездо с някогашния ас на " Левски " Живко Миланов.

Лозанова роди бебе на Михайлов на 10 март. Родителите кръстиха първородната си щерка Борислава - на дядо си Борислав Михайлов. Това е втора щерка за Николета. Тя има момиче - Никол, от брака си с Валери Божинов, която неотдавна навърши 12 години.

В същото време преди седмици Николай Михайлов  Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, народен загатна обществено, че скоро ще направи Николета младоженка. Това стана в коментар под фотография в нейния инстаграм профил. Изкусителната брюнетка сподели кадър, на който държи ръчичката на своята дъщеричка.

Акцентът обаче падна върху голям пръстен, който Ни Ло носи на безименния си пръст на лявата си ръка. Бляскавото украшение е с 1 огромен драгоценен камък и 49 по-малки диаманта, написа woman.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР