Кели Брук напуска Обединеното кралство за по-прост живот“ в чужбина,

...
Кели Брук напуска Обединеното кралство за по-прост живот“ в чужбина,
Коментари Харесай

Кели Брук напуска Обединеното кралство, докато се премества в чужбина за „по-лесен живот“ във ферма за зехтин

Кели Брук напуща Обединеното кралство за „ по-прост живот “ в чужбина, като разкрива бъдещето си със брачна половинка Джереми Паризи.

44-годишната телевизионна звезда маха за довиждане на остарелия си живот и желае да се откри в нов дом с модела и тяхното очарователно кученце Теди, разкри тя. Това се случва тъкмо откакто моделът продаде обширната си плантация в Кент за £1,45 милиона и се реалокира в нов парцел в Лондон със своя обичан, на 38 години, по-рано тази година.

Но в този момент Брук показа, че преместването им е било единствено краткотрайно защото двамата се надяват да стегнат куфарите си за Италия, защото тя се надява да живее покрай фамилията на Джереми и да прекарва време, помагайки им да обновят фермата си за зехтин. Преместването идва, защото двойката възнамерява да документира пътуването си в идното италианско фермерско шоу.

Тя сподели пред The ​​Daily Mail: „ Той има дребна плантация в Италия, която се нуждае от ремонт. Това е зехтин плантация, тъй че ще се включим и ще пресоваме ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР