Сред учредителите на Бъдеще за Левски - Бизнес клуб са

...
Сред учредителите на Бъдеще за Левски - Бизнес клуб са
Коментари Харесай

Членуващите в бизнес клуба ще имат определени привилегии

Сред учредителите на " Бъдеще за Левски - Бизнес клуб " са мажоритарният притежател на сините Наско Сираков и ръководителят на Управителния съвет на клуба Даниел Боримиров - и двамата участваха нощес. Датата на основаването на сдружението е била на 23 март. То е със седалище, на което е основано и сдружението на генералния спонсор на Левски. Имената на част от учредителите съответстват с тези на ръководителите на Фондация Спорт в България, която е със същото седалище и се чака да придобие огромен пакет акции от акцията, която тече сега и чиято цел е да се наберат 15 милиона лв.. В Управителния съвет на новото съдружие са Даниел Боримиров и Венцислав Димитров - член на Надзорния съвет на Левски.
 Откриха публично
Откриха публично " Бизнес клуб Левски ", куп известни персони почетоха събитието

Наско Сираков шокира с избора си на обувки

Бизнес клуб Левски към този момент има уебсайт - levskibusiness.club. А задачата пред него е: " Бизнес клуб Левски е основан, с цел да сплоти потвърдили се предприемчиви и сполучливи предприемачи и компании, за които ПФК Левски е не просто обичаният футболен клуб, а задача, идея, знак на полезностите, които самите те изповядват. Компании, които с взаимни старания да създадат всичко допустимо, тъй че Левски да не остане носталгичен спомен от предишното, а да продължи да написа със златни букви нови славни страници в историята си.

Обмяната на контакти измежду българския бизнес хайлайф и опциите за рекламно позициониране на " Герена " са единствено част от привилегиите за всички членуващи ".
 Тодор Батков ще купува акции на Левски
Тодор Батков ще купува акции на Левски

" Никой не е по-голям от клуба "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР