Сред основните причини за възникване на тежки произшествия с участието

...
Сред основните причини за възникване на тежки произшествия с участието
Коментари Харесай

Започна операция за контрол над товарните автомобили и автобусите

Сред главните аргументи за пораждане на тежки катастрофи с присъединяване на този тип моторни транспортни средства е неспазването на времето за отмора, превишаването на скоростта, използването на алкохол и упойващи субстанции, транспорт на необезопасени товари или претоварване

От през днешния ден до края на седмицата – 20 май, ще се организира интервенция на Пътна полиция за надзор над товарните коли и рейсовете. Тя е заложена в календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и аналогични инспекции ще има във всички страни-членки в цяла Европа.
У нас инспекциите ще се реализират взаимно със чиновници на Изпълнителната организация " Автомобилна администрация ", Икономическа и Криминална полиция.
Целта на интервенцията е да се обърне внимание на водачите на товарни коли и рейсове, както и на техните притежатели, че измежду главните аргументи за пораждане на тежки катастрофи с присъединяване на този тип моторни транспортни средства е неспазването на времето за отмора, превишаването на скоростта, използването на алкохол и упойващи субстанции, транспорт на необезопасени товари или претоварване.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР