Сред най-важните теми, които бяха обсъдени по време на срещата,

...
Сред най-важните теми, които бяха обсъдени по време на срещата,
Коментари Харесай

Кметът на Шумен се срещна с представители на ЕНЕРГО-ПРО

Сред най-важните тематики, които бяха разисквани по време на срещата, беше въпросът за разполагаемите мощности на електроразпределителното сдружение в Индустриалния парк в Шумен.

Заявено беше, че разрастването на тази зона е от огромно значение за града и е значимо да се форсира процесът на планиране и създаване на нова мрежа в региона.

Членът на Управителния съвет на ЕНЕРГО-ПРО Ангел Ангелов показа капиталовата стратегия на сдружението за 2022 година По думите му 4,34 млн. лв. ще бъдат вложени в област Шумен. В Шумен е плануван ремонт на мрежа ниско напрежение в кв. „ Дивдядово “ и вилните зони „ Чашка “, „ Овчарник “ и „ Байчов бунар “. Рехабилитация на мрежата следва и на ул. „ Съединение “ в града.

От страна на общинското управление беше сложено условието, когато се правят ремонтни действия, те да бъдат съобразени и с идните улични поправки в града.

Любомир Христов е получил увещание за подпомагане от страна на ЕРП Север за отстраняването на висящите кабели по бетонните стълбове в града. От сдружението осведомиха кмета, че още през месец юни 2021 година са изпратили уведомителни писма до кабелните оператори, които работят на територията на община Шумен, със период доникъде на месец май тази година да бъдат отстранени.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР