Сред кандидатите за кмет на английската столица Лондон се отличава

...
Сред кандидатите за кмет на английската столица Лондон се отличава
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Лондон с българска връзка

Сред претендентите за кмет на британската столица Лондон се отличава колоритният медиен магнат Брайън Роуз, който е български шурей. Той е притежател на самостоятелната медия London Real, каналът му в YouTube се радва на голямата публика от над 2 милиона почитатели, а интервютата му със световноизвестни персони провокират възторг и имат над 1 милиард гледания в обществените мрежи.

Бившият банкер от „ Уолстрийт “ ще влезе в конкуренцията за градоначалник на Лондон на 06 май, подсилен от брачната половинка си Мариана.

Брайън се колебае повече от шест месеца преди да предложи среща на Мариана, с която се срещат инцидентно, до момента в който той пазари облекла. Той е американец, сполучлив банкер в лондонското Сити, тя - самотна майка на щерка.

„ Не знаех съвсем нищо за България. Знаех, че е страна в Европа, само че по-късно научих доста. Бил съм в Бургас, в Пловдив. Познавам храната, знам и няколко думи “, споделя Брайън пред bTV.

Казва, че харесва България и българското, тъй като му припомнят малко или доста на американците. „ Българите са доста работливи хора, могат да дойдат на място като Лондон и да трансформират живота си “, споделя Браян.

Сравнява майката на брачната половинка си със своята баба – „ Сериозна ценностна система. Не позволява да се вършат нелепости, в никакъв случай няма неразбория у дома, тя дефинира разпоредбите. Има необикновен морал и нравственос “, споделя претендентът за кмет.

Съпругата на Брайън– Мариана Алексиева в началото трябвало да бъде в Лондон единствено шест месеца, с цел да научи езика. „ Но градът по този начин ме прегърна и аз го усетих като сила. Лондон е една от огромните ми любови и аз боготворя този град. Той ме оформи като човек, даде ми друго виждане за света, даде ми новите другари, моята кариера. Дължа толкоз доста на този град “, споделя тя.

От кухнята до лично телевизионно студио в централен Лондон, Брайън и Мариана построяват самостоятелна медия, която са гледали над един милиард пъти в целия свят. Често ги укоряват за прекомерна независимост в тематиките и интервютата, а някои от гостите им в популизъм. Преди година обществените мрежи смъкват едно от най-гледаните изявленията на Браян, тъй като гостът му отхвърля съществуването на пандемията от ковид.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР