Срам за този парламент, хората са в криза, вчера депутатите

...
Срам за този парламент, хората са в криза, вчера депутатите
Коментари Харесай

От Пловдив Бойко Борисов нахока президент и управляващи

" Срам за този парламент, хората са в рецесия, през вчерашния ден депутатите 6 часа се питаха по какъв начин да вземат повече пари на данъкоплатците, срамотия е това ", сподели в Пловдив. Той уточни, че не гледа изявите на президента Радев, слуша повече владиците. " Радев докара и конфигурира това държавно управление, той няма позиция ", сподели Борисов. По думите му президентът е направил по този начин, че хората да се ненавиждат. 

" Нека да слушаме митрополит, който споделя, че ни би трябвало мир, а не войни ", прикани някогашният министър председател. 

" Няма помощ за Украйна, има спешен ПР за, щом вкараха в спешния ПР и украинския дипломат, правете сметка. Уведомил съм за дейностите му нашите другари в Украйна, обединението към този момент се е разпаднала, единствената бръмка в нея е корупцията ", съобщи още пред публицисти в Пловдив. 

" Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко направи кризисен ПР, с цел да избави. Повече няма да го приема в централата на ГЕРБ ", съобщи.

Лидерът на ГЕРБ посети два от храмовете в града за Гергьовден. Той прегледа новия параклис “Св. Архангели "   до Тунела в Стария град.  Новият храм е на мястото на опустошен при строителството на тунела под Джамбаз тепе. Старият параклис е носил името на Светите архангели, по този начин ще се споделя и сегашният. Първата копка направи преди две години митрополит дядо. 

По-рано Борисов дружно с кмета на Пловдив Здравко Димитров и народни представители от ГЕРБ участваха в литургията в храма " Свети Георги ", която бе отслужена от пловдивския митрополит. 

" Молете се за мир! Христос би застанал на страната на Украйна. ", сподели в словото си митрополит. Той съобщи, че моли Бог да пощади децата, майките, старците и всички хора в братоубийствената война, която се води в Украйна. 

Митрополит се обърна към Борисов с признателност, че не е затворил храмовете по време на пандемията от Ковид-19.

" Бъдете спечелили и Свети Георги да ни пази, той да е настойник на епархията ни и на Пловдив! ", пожела още митрополитът в края на литургията в едноименния храм в града.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР