Срам за Община Стара Загора, срам за управниците.Туроператори от цяла

...
Срам за Община Стара Загора, срам за управниците.Туроператори от цяла
Коментари Харесай

Срамът е огромен! Ето в какво положение туроператори завариха Стара Загора СНИМКИ

Срам за Община Стара Загора, позор за управниците.

Туроператори от цяла България изрекоха разочарованието си от положението, в което са заварили Стара Загора - градът, който е шестият по величина в страната.

В обществената мрежа Facebook са публикувани фотоси, които демонстрират неприятното състояние, в което се намира градът - по земята са разпиляни отпадъци. Един от шадраваните в града очевидно се употребява за панер, защото в него са нахвърляни кенчета от бира - евентуално на мястото се събират алкохолици. Забелязва се още, че шадраванът е жабясал, не е ясно от по кое време не е почистван - може би Ощината е не запомнила за неговото битие.

Сега Ви предлагаме да прочетете текста, оповестен от родни туроператори:

" Ще разделим тескта на отрицателни и позитивни неща, като стартираме с негативните:

1 – Има ли смисъл да споделяме, че заварихме Неолитни жилища в окаяно положение? На паркинга бяхме посрещнати от тикви по земята и отпадъци от кошовете. Другата седмица ще пуснем молба в общината да бъдат преместени тези кошове от там. Шадравана или каквото и да е това там беше цялостно с вода (кал) и вътре отпадъци?! Паркинга даже и не го разясняваме... Целият е разрушен като след война! В Неолитни жилища беше в действителност като преди 8000 години, в случай че съдим по температурата вътре. С бюджета от 80 000 лева виждаме, че сте ремонтирали лампата. Но дупката горе си остава. 80 000 лева за една лампа? И някакво лакиране външно? Добре

2 – Махнахме обиколката на амфитеатъра и разкопките от предварителната стратегия, поради… нечистотия и неподдържано положение.

3 – Историческият музей е нещо, от което хората се впечатлиха и беше неповторимо прекарване, в случай че не беше 12 градуса вътре. Разбрахме от хората в музея, че климатиците не работят. Колегите ни попитаха за какво? Въпреки, че липсва етаж от ледниковата ера, се усещаше като такава.

Слушалките… от ваша вест в страницата на Община Стара Загора бяхме уверени, че сте “надградили “ слушалките за повече хора, както беше писано. Но от чиновниците в музея разбрахме, че това не е по този начин и има единствено 15 слушалки. Заради което отказахме слушалки за групата. Какво сме обяснявали ние си знаем.

Положителни:
1 – Неолитни жилища: Екскурзоводът, който беше там, беше най-хубавото нещо в целия обект! Хората бяха впечатлени, да не приказваме, че за нас този човек е един от най-ерудираните екскурзоводи, които сме виждали. Разбира се, всички знаем, че това благосъстояние което имаме, а точно Неолитни жилища би трябвало да се поддържа на едно равнище, както всички международни обекти. Едва ли знаете, само че има чужденци вървят там всяка година, с цел да ги гледат…всяка година?! Всеки път като бъда там се убеждавам какъв брой скъпо нещо имаме в нашият град, а грижата за него е както към някогашен соц монумент! Знаем, че не приемате рецензии, само че би трябвало да се научите да виждате нещата както са. Това са градивни рецензии, драги ми колеги….

2 – Историческия музей: Жанета остави сътрудниците с отворени уста! Уникална! Няма по себе си човек, който да гори в работата си и да обича нашият град както тя! Колегите бяха извънредно възхитени и от нея. Тази жена обича работата си в музея и историята на града повече от самата себе си.

3 – Колегите са възхитени от историята, която имаме. Въпреки, че се изговориха куп погрешни неща на събранията преди по този начин меко казано да ни отстраните.. Можем да Ви уверим, че сътрудниците пращат доста групи в Стара Загора след сходни инфо срещи. Тъй като ние обичаме истината можем умерено да помолим всички пращали групи да Ви изпратят по един мейл…Но да не издребняваме. Важното е, че този град към този момент стартира да се разпознава. И вашата работа е да го поддържате забавен за сътрудниците и за туристите. Обектите да са в ужасно положение ( до колкото разрешават странични фактори)

За нас Стара Загора е идея и това няма да се промени. Както ни показахте на нас преди година позициите са краткотрайни, само че пък за нас града е безконечен! Помислете над това.

Желаем Ви откровено да сте живи и здрави. И нека съумеете да разберете, че има хора които обичат този град. Най-малкото, тъй като са родени тук! "

Вижте и фотоси:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР