Срам ме е. Не от Бойко или Гешев, нито пък

...
Срам ме е. Не от Бойко или Гешев, нито пък
Коментари Харесай

Предпреиемачът Г. Иванов: Отказвам да живея като страхливец, стига вече срам

Срам ме е. Не от Бойко или Гешев, нито пък от Пеевски или Доган. Срам ме е от мен самия, че толкоз време бях въздържан наблюдаващ на целия този развой. Срам ме е, тъй като не се пробвах да направя нещо, макар че доста добре виждах какво се случва както с ”избора ” на Гешев, по този начин и с завладяването на националните ни малките екрани Българска национална телевизия и Нова. Това написа предприемачът Георги Иванов.
Вижте какво още написа той, като човек който към този момент има смелостта да споделя истината и е част от митинга и довечера.

Срам ме е от аудио записите, от които разбрахме, че министър-председателят ни е " е*ал с 200 " европейските водачи. Срам ме е, че не стачкувах на площада, когато природозащитниците или служителите на реда стачкуваха.

Срам ме е, че от боязън да не създадат нещо на компанията или фамилията ми даже във фейсбук не смеех да напиша мнението си, камо ли да изрека имената на мафиотите, които ни ръководят.

Е, стига към този момент боязън! Стига към този момент позор! Тези времена завършиха!

Протестите в отбрана на президентската институция през последните два дни безапелационно потвърдиха, че #ГражданскоОбщество Има! И ви убеждавам, че от това най ги е боязън. Обединени жители. Също по този начин ви убеждавам, че митингите няма да спрат до момента в който всеки един от горепосочените не си получи заслуженото, а точно #ОставкаИЗатвор!

Моите почитания за тези почтени за почитание българи - адв. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков, които се отзоваха първи пред президентството, с цел да защитят достойнството на институцията и поведоха гражданския митинг против мафията.

Моите почетения и за дребното останали същински медии и публицисти, които имат смелостта да споделят истината, макар репресиите.

Ще си върнем страната, драги сънародници, бъдете сигурни в това! Заради децата ни и техните деца. В това ли ще ги оставим да живеят?!

Не знам за вас, само че аз повече като страхливец отхвърлям да пребивавам!

До тази вечер! Знаете къде. #МутриВън!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР