Сръбският наставник на Левски Славиша Стоянович избухна тази сутрин, като

...
Сръбският наставник на Левски Славиша Стоянович избухна тази сутрин, като
Коментари Харесай

Бесен Стоянович крещи на играчите, заплашва да си тръгне, ако той е проблемът

Сръбският ментор на Левски Славиша Стоянович избухна тази заран, като в продължение на час чете конско на играчите си, научи Sportal.bg . Специалистът още е гневен от загубата с Черно море (0:1) предходната събота, която беше втора поредна на " Тича " в границите на 10 дни, откакто отборът му изпусна успеха за Купата в последните секунди и отпадна на дузпи.

Бившият селекционер на Словения не икономисал нищо на играчите си, като за първи път бил толкоз гневен от идването си на стадион " Георги Аспарухов ". Хора от щаба на " сините " даже споделиха, че от години не помнят треньор на " Герена " да е изпадал в такова положение, изключително пък чужденец.

" Няма по какъв начин да се получат нещата, в случай че играете без сърце и геройство. Футбол не става да се играе единствено на " Герена ". Трябва да играете и надалеч отсам. Не може два мача да играете добре, а по-късно надалеч от София да играете едва. Няма по какъв начин да проспивате едно полувреме, а по-късно да желаеме да ставаме първенци. Аз съм пристигнал тук, с цел да стана първенец. Когато пристигнах всеки ми споделяше - няма по какъв начин да си по-напред от трето място. Аз обаче желая и имам вяра, че можем. Ама първенец се става, като играеш от първата до последната минута с разпределяне и стопроцентова централизация, но не в два-три мача, а във всичките дуели. Тук постоянно се сменят треньорите, само че очевидно освен те са проблем. Няма драма и аз и сътрудниците ми да си тръгнем след полусезона, в случай че ние сме казусът. Бъдете мъже, стиснете зъби и го покажете на терена във всеки един миг. Има обстановки, които вие сами на терена би трябвало да си спечелите мача, но би трябвало да го желаете, с цел да се случи ", крещял Стоянович, който не икономисал нищо на нито един от играчите си, казвайки им истината едно към едно.
 Левски показа новият си треньор Славиша Стоянович @@@

Утре " сините " имат контрола с Монтана на " Георги Аспарухов ", която е със свободен вход за почитателите, които пък последните три семейства се изсипаха по 10 000, с цел да поддържат Стоянович и момчетата му.
Левски има четири следващи мача в София против Ботев (Враца), Дунав, Септември и Етър, в които ще се опита да съкрати разликата от водача Лудогорец (38), който има четири точки преднина пред 26-кратните първенци на България. В тях сърбинът и играчите му още веднъж ще разчитат на любовта и поддръжката на почитателите, с цел да завършат годината допустимо най-близо до върха или даже преди всичко.  Левски - Ботев (Пд) @@@
Първа лига 15 кръг, събота 10 ноември  Черно море 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР