Сръбските медии показаха списъка, по който 13 годишният Коста Кецманович

...
Сръбските медии показаха списъка, по който 13 годишният Коста Кецманович
Коментари Харесай

Показаха списъка, по който 13-годишният Коста е убивал съучениците си в Белград

Сръбските медии демонстрираха листата, по който 13 годишният Коста Кецманович е отстрелвал съучениците си в белградското учебно заведение " Владислав Рибникар ".

Момчето умъртви осем деца и охранител рано сутринта в сряда. Сред ранените има още възпитаници, както и преподавател по история. В листата, който е написан ръкописно от Коста върху две страници, е маркирано кого и по какъв начин е възнамерявал да убие в учебното заведение си, пише Дарик нюз.

От първия лист се вижда, че Кецманович е имал лист с 16 възпитаници, които е желал да убие. Върху листа са изписани имената на осем момчета и седем девойки, както едно име, което е задраскано и не се чете.

Анализът на листата с имената на 15 възпитаници демонстрира, че момчето-убиец се е опитвало да убива поредно по него.

Сравнявайки буквите на жертвите и имената от документа, може да се заключи, че С. Н. (2009 г.), Б. А. (2011 г.), А. Б. (2011 г.), А. Д. (2009 г.), М. А. (2009 г.) и А. Ч. са убити от Списъкът. Имената на убитите К. М. (2010) и Е. К. (2009) не попадат в листата.

По-нататъшно съпоставяне демонстрира, че в детската болница в Тиршова са настанени ранени деца с букви А. Б. (2009 г.), Х. К. (2009 г.), В. М. и А. А. (2009 г.), а в листата на Коста има възпитаници с име и фамилия, започващи тъкмо с тези букви.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР