Сръбската звезда Индира Радич предизвика истински фурор с появата си

...
Сръбската звезда Индира Радич предизвика истински фурор с появата си
Коментари Харесай

Индира Радич тотално се състари

Сръбската звезда Индира Радич провокира същински възторг с появяването си у нас, и то в един от най-актуалните ни спа курорти - Велинград.

Изпълнителката употребява гастрола си, с цел да си отдъхне няколко дни, като напълно умерено се разхождаше без грим и даже позираше за фотография с почитатели.

След появяването на няколко фрагмента на звездата без макиаж в онлайн пространството се възхитиха на характера й и обстоятелството, че не се тормози да се покаже естествена, което я прави още по- велика. " Нашите звезди с грим не желаят да се снимат с почитатели, а тя дамата все усмихната “ и " без филтри, без фотошоп, залагаща на глас, ето това е да си певица “, са единствено част от мненията на почитателите, които бяха възхитени от държанието на любимката си.

Индира изнесе и страховит концерт в най-хитовата локална дискотека, който сигурно ще се помни дълго. Сръбкинята пя няколко часа безусловно онлайн и извърши всяко едно музикално предпочитание на почитателите й, препълнили клуба. Радич от дълго време не бе пяла у нас, което изяснява огромния интерес към появяването й, защото огромна част от гостите са пътували от София, с цел да се насладят на неостаряващите шлагери на едно от най-емблематичните имена на сръбската музика, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР