Производителят на ChatGPT OpenAI планира да обяви в понеделник актуализациите

...
Производителят на ChatGPT OpenAI планира да обяви в понеделник актуализациите
Коментари Харесай

OpenAI обявява обновявания на ChatGPT

Производителят на ChatGPT OpenAI възнамерява да разгласи в понеделник актуализациите на своя водещ чатбот като най-усъвършенствания си модел на изкуствен интелект GPT-4. Според изпълнителния шеф на компанията Сам Алтман нововъведенията " се усещат като магия ".
OpenAI разгласи в обществената мрежа X, че ще организира конференция онлайн в понеделник в 10 ч. сутринта българско време, с цел да " показва някои актуализации на ChatGPT и GPT-4 ".

Миналата седмица Ройтерс заяви, че стартъпът, подсилен от Microsoft, възнамерява да разгласи в понеделник артикул за търсене, задвижван от изкуствен интелект, един ден преди конференцията за разработчици на Гугъл.

Според осведомен източник обаче компанията е решила да отсрочи оповестяването на продукта за търсене в мрежата. OpenAI е подложена на напън да разшири потребителската база на ChatGPT - нейния водещ артикул за чатботове, който порази света със способността си да основава документално наличие, сходно на това на хората с първокачествен софтуерен код.

Малко след стартирането си в края на 2022 година ChatGPT е оповестено за приложението, достигнало най-бързо 100 милиона дейни консуматори месечно. Въпреки това международният трафик към уеб страницата на ChatGPT през миналата година се е движил като на влакче в увеселителен парк и едвам в този момент се връща към пика си от май 2023 година Предоставянето на ChatGPT на сходна на търсачката опция за достъп до точна уеб информация в действително време е явна последваща стъпка. Това би сложило OpenAI в директна конкуренция с Гугъл, която разгласи генеративни функционалности на изкуствен интелект за едноименната си търсачка, и с добре финансирания стартъп Perplexity, който набра известност посредством даване на интерфейс за търсене, основан на изкуствен интелект, който демонстрира цитати в резултатите и изображения, както и текст в отговорите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР