Спрянето на земята на всички самолети Boeing 737 Max 9

...
Спрянето на земята на всички самолети Boeing 737 Max 9
Коментари Харесай

Реактивните самолети Boeing 737 Max 9 са приземени за неопределено време в очакване на нови проверки за безопасност след страшно издухване във въздуха

Спрянето на земята на всички самолети Boeing 737 Max 9 беше удължено за неопределен срок в очакване на нови инспекции за сигурност и обзор на констатациите, откакто панел на кабината излетя от един на самолетите предходната седмица, заяви Федералната авиационна администрация в петък.

Продължаващото приземяване, което засегна 171 самолета, последва отблъскващ случай от 5 януари, при който запушалка на вратата на аероплан на Alaskan Airlines ненадейно се счупи по време на полет, до момента в който самолетът беше на 16 000 фута във въздуха, принуждавайки полета да направи спешно кацане в Портланд, Орегон.

„ Работим, с цел да сме сигурни, че нищо сходно няма да се случи още веднъж “, сподели админът на FAA Майк Уитакър пред Fox News Digital.

„ Единствената ни грижа е сигурността на американските пасажери и Boeing 737-9 Max няма да се върне в небето, до момента в който не сме изцяло задоволени, че е безвредно. “

Авиационният регулатор сподели в понеделник, че възбраната ще бъде анулиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР