Спряганият за сигурно ново попълнение на Интер чилийски халф на

...
Спряганият за сигурно ново попълнение на Интер чилийски халф на
Коментари Харесай

Артуро Видал: Не може в Барселона да има само 13 основни футболисти

Спряганият за несъмнено ново попълнение на Интер чилийски халф на Барселона Артуро Видал подложи на рецензия цялостната обстановка в каталунския клуб, който е разтресен радикално поради желанието на мегазвездата Лионел Меси да напусне. Според Видал Барселона се нуждае от смяна на всички равнища.

" Много неща би трябвало да се трансформират. В тима, считан от мен за номер 1 в света, не може да има единствено 13 съществени футболисти, а останалият състав да се запълва с малолетни. Не споделям това, тъй като считам, че не заслужават мястото си. Във всеки тим има по 23-има играчи, които се борят за титулярно място, порастват и се усъвършенстват всеки ден.

Не става единствено с приказки за ДНК-то на клуба, по този начин единствено се заблуждаваме. Барселона би трябвало да промени мисленето си, тъй като и футболът доста се промени. ДНК-то към този момент не играе толкоз огромна роля, другите тимове непрестанно израстват. В днешно време играта е повече физика, мощ и скорост, а техниката отива на втори проект. Меси несъмнено е номер 1 в света, само че и той има потребност от помощ, от играчи, които покачват общото равнище на тима и оказват помощ за постигането на резултати ", споделя Видал, представен от " Марка ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР