Спряганият за клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Арсенал и

...
Спряганият за клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Арсенал и
Коментари Харесай

Реал, Ливърпул, Манчестър Юн и Арсенал с неочаквано предимство при евентуални преговори за испанец

Спряганият за клубове като Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Ливърпул полузащитник на Селта Габри Вейга се оказа без управител, оповестява “Ас ”. 20-годишният гений има откупна уговорка от 40 млн. евро и даже президентът на клуба му регистрира, че надали той ще остане за идващия сезон.

Оказва се обаче, че Вейга е без сътрудник, тъй като договорът с досегашния му е изминал. Заради засиления интерес към него са се появили много мениджъри, които засипвали богатите клубове с оферти да спомагат за договорка. Други пък дори непосредствено лъжели, че те са му сътрудници.
 От Селта признаха: четири клуба от Англия се свързаха с нас От Селта признаха: четири клуба от Англия се свързаха с нас
Засега индикациите са, че Вейга няма да ангажира собствен представител, като по този начин биха могли да бъдат спестени 6-7 млн. евро, които другояче биха отишли за хонорар. Правилата на ФИФА дават право на член на фамилията на футболиста да извършва ролята на негов управител.

Липсата на човек с опит в договарянията, който да пази правата на футболиста, обаче може да улесни някой от претендентите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР