Спряганият за един от претендентите за титлата на Мондиал 2018

...
Спряганият за един от претендентите за титлата на Мондиал 2018
Коментари Харесай

Белгия с убедителен старт срещу Панама

Спряганият за един от кандидатите за купата на Мондиал 2018 отбор на Белгия стартира присъединяване си на Световното състезание в Русия с победа над Панама с 3:0 в мач от група G.

На стадион " Фищ " в Сочи " алените дяволи " не започнаха безапелационно и мъчно преодоляваха солидната защита на панамците през първата част. Изглеждаше като че ли отборът на Роберто Мартинес може да се трансформира в следващия любимец, който не печели откриващия си мач на шампионата, само че единствено две минути след почивката Дрис Мертенс откри резултата със ужасно воле по диагонала, което не остави късмет на вратаря на Панама.

Играчите на Белгия се успокоиха след първия гол и продължиха да преобладават, което даде резултат в 69-та минута, когато централният нападател Ромелу Лукаку се разписа с глава след технично подаване на Кевин де Бройне. Футболистите на Панама се отвориха в търсене на поврат, което остави отворени пространства пред белгийците и в 75-та минута Еден Азар организира мълниеносна контраофанзива и асистира на Лукаку за втория ми гол в мача.

До края не паднаха повече попадения и Белгия завоюва първия си мач в Русия с 3:0. В събота от 15:00 часа българско време възпитаниците на Роберто Мартинес се изправят против Тунис, до момента в който Панама ще срещне Англия във втория си мач, в неделя от 15:00 часа. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР