Спрете предаването! Сезирайте СЕМ! Сезирайте агенциите за защита на животните!

...
Спрете предаването! Сезирайте СЕМ! Сезирайте агенциите за защита на животните!
Коментари Харесай

Зрители са възмутени от шоуто Един за друг, искат спиране на предаването

 " Спрете предаването! Сезирайте Съвет за електронни медии! Сезирайте организациите за отбрана на животните! Това е дивотия и низост!! Как не ви е позор да измъчвате по този метод почтените същества и то в национална телевизия в ефирно време “, гневят се фенове на нашумялото романтично риалити " Един за различен “.

Повод за протеста бе вчерашният епизод, в който дамите трябваше да стъпват в аквариум с разнообразни животни – мишки, жаби, хлебарки и бели червеи. Най-много отвращение провокираха стъклените кутии с плъховете, които очевидно агонизираха, написа show.bg.

Животните бяха затворени без въздух, до момента в който някоя от участничките не даде неверен отговор на въпрос от обща просвета. Тогава аквариумът се отваряше, само че не за глътка въздух за тварите, а с цел да стъпи дамата вътре с двата крайници. Според изискването участниците би трябвало да устоят при животните в продължение на минута.

От фрагментите се виждаше, че някои от мишките са в полуживо положение поради неналичието на О2. По същата причина огромна част от алените бяха почернели, а стените на аквариумите бяха запотени.

" Не разбирам защо наричате това шоу " най- позитивното “, като има епизоди, в които животните са употребявани като движимости? Не виждам нищо положително в това да не зачиташ нечий живот – било то на мишка, змия, таралеж или друго създание “, пишат фенове на страницата на шоуто.

" Ето това е уплашеното лице на грозното ви предаване! Уплашени са, може да ги нараните и заслужавате да ви смъкват от ефир поради това! “, бясна е зрителка, разгласила фотография на агонизиращите мишки. Тя се закани още през днешния ден да написа до виновните институции.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР