Спрете да се съпротивлявате с положителната промяна в живота си.

...
Спрете да се съпротивлявате с положителната промяна в живота си.
Коментари Харесай

Деви, ето какво казва вашият таро хороскоп за януари

Спрете да се съпротивлявате с позитивната смяна в живота си. Вкопчили сте се в нещо от предишното и отказвате да го пуснете. Имате възприятието, че сте в бездънна улица и няма накъде да поемете. Започнете с това да се отървете от всичко, което не ви служи в този момент и в вероятност. Решете проблеми от преди, които са останали отворени и ви тежат.

Този месец сте в допир със себе си и природата си. Предстои ви физическа бременност или просто раждане на нови хрумвания. Очаква ви доста продуктивно време след ялов интервал. В персонален проект ще съумеете да завършите всички инициативи, с които сте се захванали. Това може да значи брак, фамилен живот или майчинство.

Опитайте се да избягвате спорове през януари, няма да ви се отразят добре.

 таро

Имате съществени проблеми на работното място. Чувствате се недоволни, претрупани и някои от хората там ви напрягат. Може да възникне и обстановка на конкуренция, в която да се почувствате застрашени. Не реагирайте импулсивно, потърсете интелигентен метод за справяне със обстановката.

Не правете неща, които ще натежат на съвестта или морала ви този месец.

За обвързаните от вас също имаме съвет: постарайте се при спор да не накърнявате достолепието на колегата си, тъй като това може да има трайно отражение на взаимоотношенията ви.
Деви, чакат ви проблеми в работа

В полов проект нещата не вървят. Някои от вас са се отдали прекомерно доста на физически удоволствия, само че за сметка на създаване на по-сериозни връзки. Други страдат от липса на пристрастеност – към сътрудник, работа или живота като цяло. Сред обвързаните има и хора, които не могат да се свържат с половинките си по най-хубавия полов метод. Опитайте се да намерите разковничето на този проблем и да го решите допустимо най-скоро.

Автор: Мира Маринова
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР