Спрели в нарушение автомобили не само затрудняват движението, но и

...
Спрели в нарушение автомобили не само затрудняват движението, но и
Коментари Харесай

Абсурдната ситуация в Кършияка продължава! Едни влизат в насрещното, други не могат да преминат

Спрели в нарушаване коли освен затрудняват придвижването, само че и принуждават останалите водачи да погазват разпоредбите. Примери за това в Пловдив можем да дадем доста, а на улица „ Полковник Сава Муткуров ” това се случва всекидневно. От TrafficNews.bg към този момент сме алармирали за парадокса, само че все пак той продължава да се случва – изключително заран, когато придвижването е най-натоварено. Става въпрос за кръстовището с улица „ Победа ”, където има подложен знак за неразрешено прекъсване от северната страна на „ Полковник Сава Муткуров ”.
Прочетете още
Причината за това ограничаване не е да затруднява живеещите в региона да търсят паркоместа, а с цел да улеснява придвижването. И по-точно, с цел да не му пречи. Тъй като нарушителите вършат тъкмо това. Проблемът е, че тези, които се движат към „ Победа ” и желаят да създадат ляв завой би трябвало да се пристроят, защото южната част на улицата е с две ленти. Нарушителите, обаче са завладяли другата лента и по този начин водачите би трябвало да влязат в насрещното. Останалите пък не могат да се пристроят заради тази причина и се образува запушване.

„ Това се случва всеки ден и не виждам някой да е санкциониран. Най-абсурдното е, че в един от дните, в който чаках няколко минути, с цел да завия на ляво на улица „ Победа ” имаше патрулка, която глобяваше погрешно спрял там. Да, там също е неразрешено, само че улицата е достатъчно  огромна и нарушителят беше единствено един, с цел да пречи толкоз доста на придвижването, а в това време на метри от там имаше най-малко пет погрешно спрели автомобила ”, възмущава се наша читателка, която постоянно преминава  през региона. Тя е снимала и каква е обстановката в сектора в продължение на три дни, на които извънредно добре се вижда, че не става въпрос за изключение, а постоянна процедура.

Такива случаи демонстрират, че от време на време самите ние способстваме за проблемите с трафика в града и затрудняваме придвижването на близките.

Ето и видео, на което се виждат освен нарушителите, само че и неуместната обстановка, в която и колите, които идват от „ Победа ” също не могат да продължат, защото пътят пред тях е блокиран:



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР