spotal.bgЛудогорец загуби с 1:2 домакинството си на Истанбул Башакшехир от

...
spotal.bgЛудогорец загуби с 1:2 домакинството си на Истанбул Башакшехир от
Коментари Харесай

Куп пропуски и тактиката на Херо провалиха Лудогорец в ЛЕ, всичко ще се реши в Германия

spotal.bg

Лудогорец загуби с 1:2 семейството си на Истанбул Башакшехир от Група " C " на Лига Европа.

Резултатът откри Висча в 20-ата минута, а в 28-ата минута Кевин Фрай удвои. Марселиньо върна орлите в мача с попадение в 65-ата минута.

Домакините още веднъж бяха без своя капитан Светослав Дяков, който б на пейката за сметка на Горалски. В офанзива българският първенец не разчиташе на характерен таран, а на Мисиджан, който стартира на този пост и в предходното домакинство в Европа против състава на Брага.

Първото, само че доста чисто състояние, бе пред вратата на разградчани. Центриране отляво откри оставения изцяло непокрит Ердинч на шест-седем метра фронтално против Ренан, нападателят стреля с глава, само че бразилският пазач с необикновен инстикт избави.

Лудогорец отговори с рискова контраофанзива, след която Мисиджан се откъсна по лявото крило и центрира към Анисе и Лукоки, само че защитник на турците съумя да се вклини сред двамата футболисти на българския първенец и почисти с глава.

В 19-ата минута Козмин Моци прати топката във вратата на Истанбул, само че пападението бе анулирано заради засада на румънеца. В ответната офанзива гостите откриха резултата. Фрай получи извеждащ пас отляво, при който останаха подозрения за засада, само че страничният рефер не подвигна флага. Последва пас към Висча, който бе оставен непокрит от Натанаел и босненецът вкара за 1:0.

След попадението гостите продължиха да играят надалеч по-добре и в 28-ата минута вкараха втори гол. Фрай преодоля Сисиньо и Горалски, след което стреля, топката рикошира в крайници на Анисе и влетя в мрежата на Ренан.

В 37-ата минута Лудогорец реализира една от доста дребното си положителни офанзиви през първото полувреме. Тя приключи с първи рисков шут по посока на турската врата, който бе насочен от Марселиньо, само че той не откри задачата.

В краяна първата част Марселиньо, който изигра може би най-слабото си полувреме с екипа на орлите, сбърка следващ обикновен пас, стопирайки рискова офанзива на своя тим.

Втората част стартира с неповторим пропуск на Вандерсон. Бразилецът изведе Кешерю отляво, който му върна чудесно, само че Вандерсон не улучи от два метра празната врата. Все отново в 65-ата минута Лудогорец върна един гол посредством Марселиньо, който надскочи Кайсара след центриране отдясно и с глава простреля Гюнок.

В 67-ата минута Пластун шутира от границата на наказателното поле, само че в ръцете на вратаря. Само 180 секунди по-късно Лудогорец пропиля нов отличен късмет. Анисе подаде превъзходно към Вандерсон, който финтира защитник и можеше да подаде към непокрития Кешерю, само че избра да стреля от дребен и изпрати топката в навън. В 71-ата минута разградчани направиха следващ пропуск. Горалски шутира неопределено, само че ударът се трансформира в пас към непокрития в наказателното поле Анисе. Мадагаскарецът шутира без закъснение от десетина метра, само че над напречната греда.

В 73-ата минута Пластун изстреля същинска бомба от границата на наказателното поле, само че Гюнок някак съумя да избие в корнер. Буквално секунди по-късно Кешерю като по знамение не изравни след шут от 3-4 метра, само че стражът на Истанбул мазета с крайник.

В 77-ата минута гостите реализираха първата си рискова офанзива през втората част и имаха две отлични благоприятни условия за трети гол, само че Ренан на два пъти мазета с невероятни намеси. В 90-ата минута Пластун позволи груба неточност, извеждайки неприятелски футболист на голова позиция, само че Ренан за следващ път избави.

ЛУДОГОРЕЦ - ИСТАНБУЛ Б 1:2

0:1 
Висча 20
0:2  Фрай 28
1:2  Марселиньо 65

ЛУДОГОРЕЦ:  33. Ренан, 4. Сисиньо, 6. Натанаел, 12. Анисе, 30. Моци, 32. Пластун, 44. Горалски (82-Кампаняро), 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 92. Лукоки (46-Кешерю), 93. Мисиджан

ИСТАНБУЛ Б:  34. Гюнок, 4. Атамах, 6. Епуреану, 7. Висча, 17. Кахвечи, 18. Наполеони (67-Монсоро), 19. Ердинч (87-Елиа), 29. Фрей, 39. Ердем, 80. Кайсара, 88. Инлер

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР