Спортното подразделение на Hyundai- Hyundai N, разпространи първото видео на новата версия-

...
Спортното подразделение на Hyundai- Hyundai N,
разпространи първото видео на новата
версия-
Коментари Харесай

Hyundai обновява Veloster N. Дава му и нова автоматична трансмисия

Спортното поделение на Hyundai- Hyundai N, разпространи първото видео на новата версия- 2020 година, на специалната модификация N на модела Veloster.

Макар и с дълготрайност от едвам 15 секунди, видеото ни разкрива няколко интересни детайлности за новостите, които можем да чакаме при новата версия Veloster N 2020. Автомобилът ще бъде оборудван със специфични нови спортни седалки с подсветка в долната част на интегрираният си подглавник, нова, по всяка възможност роботизирана, автоматична предавателна кутия, както и нов режим на работа NGS (N Grin Shift), с основен акцент върху динамичността на пътя, за активирането на който е самостоятелен и отделен бутон на кормилото.



Актуалният Hyundai Veloster N, който бе разработен от световния развоен център на марката в Намянг и усъвършенстван на легендарната писта Нюрбургринг в Германия, идва с двулитров турбоагрегат, който е в положение да генерира максимална мощ от 275 конски сили.

С електронно следено окачване с пет режима на работа- Normal, Sport, N, Eco и N Custom, Veloster N е оборудван с 19-цолови алуминиеви джанти, суперспортни гуми Michelin Pilot SuperSport, специално създаден аеродинамичен пакет, спортни седалки със специална тапицерия, специфичен N волан, уникален инструментален блок, шестстепенна механична предавателна кутия с пай ход на лоста и други.

През октомври предходната година, по време на профилираното ревю SEMA в Лас Вегас, Hyundai сподели и специалната концепция .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР