Спортно-техническият щаб на Левски няма да пази футболисти за мача

...
Спортно-техническият щаб на Левски няма да пази футболисти за мача
Коментари Харесай

Левски няма да пази важни футболисти за Суперкупата

Спортно-техническият щаб на Левски няма да пази футболисти за мача за Суперкупата идната седмица. В неделя против Ботев (Враца) " сините " ще излязат с най-хубавото, с което разполагат, макар че мачът е късен. Футболистите на Станимир Стоилов ще се приберат в София след среднощ и в понеделник ще създадат възобновяване, а за вторник и сряда са планувани тренировки, след които ще бъде избран стартовият състав за дуела с първенеца Лудогорец на националния стадион.

Засега се планува и във Враца, и по-късно за Суперкупата да пази Пламен Андреев, а Николай Михайлов да е авариен вратар.

На този стадий Левски не може да си разреши да подценява, който и да е противник, споделиха от " Герена ", като обясниха, че в този момент към този момент треньорът Стоилов ще може да разчита на възобновения Ивелин Попов за повече игрови минути.

Евентуалното му присъединяване против Ботев (Враца) ще бъде решено в деня на мача, откакто се види какво е положението на терена. Попето игра цяло второ полувреме при успеха с 4:0 над Хебър.
 Мъри и Тити се скарали поради компания за спортна екипировка?
Мъри и Тити се скарали поради компания за спортна екипировка?

Левски дължи над 110 000 лв. на италианска фирма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР