Спортният талант на Еврофутбол - Радина Борисова, спечели бронзов медал

...
Спортният талант на Еврофутбол - Радина Борисова, спечели бронзов медал
Коментари Харесай

Талантът на Еврофутбол Радина Борисова спечели бронз по таекуондо G1 Sofia Open

Спортният гений на Еврофутбол - Радина Борисова, завоюва бронзов орден от 5-о издание на интернационалния шампионат по таекуондо G1 Sofia Open, който се организира през уикенда в столичната зала " Асикс Арена ".
 Талантът на Еврофутбол Димитър Исаев е 8-ми на шампионата по скокове във вода
14-годишната представителка на дупнишкия клуб " Гладиатор " в първата си среща победи сръбкиня с 9-2. Последва безапелационен триумф с повече от 20 точки разлика против представителка на Гърция. Французойка обаче, спря Ради по пътя й за финала. Въпреки това, тя сграбчи бронза в категория до 55 година при девойките.

От 19-ти до 21-ви април в столичния плувен комплекс " Диана " се организира отборния шампионат по плуване. Тимът на " Астери " завоюва сребърните медали в комплексното нареждане, а в състава на варненци личат имената на двама Спортни гении на Еврофутбол – Василики Кадоглу и Георги Цурев.

17-годишният Георги сграбчи бронз на 200 м тил с резултат 2:05.99 мин, а Василики спомогна на тима с призови класирания на 100 м бътерфлай и свободен жанр.

Светлозар Николов спомогна на отбора си " Спринт " да грабне бронза в отборното класиране и 4-то място при мъжете. 19-годишният пловдивчанин сграбчи две златни оценки на 200 м съчетано (2:05.52 мин) и на 400 м съчетано плуване (4:26.78 мин). На 200 м свободен жанр е 4-ти с 1:55.33 мин, а на 50 метра бътерфлай е 12-ти.

Още един Спортен гений в плуването – Тиана Темелкова, се класира във край " Б " на 50, 100 и 200 м тил в отборния шампионат, което за нейната 13-годишна възраст е самобитен триумф. Тя е най-бърза измежду връстничките си в късите дистанции.

Продължава лятната подготовка на гения ни в биатлона - Константин Василев, с участия в надпревари по планинско тичане. На 20.04. Косьо (16 г.) се класира на 6-о място на Националния шампионат за възрастова група юноши под 18 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР