Спортният свят говори за екшъна между нашия Кубрат Пулев и

...
Спортният свят говори за екшъна между нашия Кубрат Пулев и
Коментари Харесай

ВИДЕО: Ето какво си казаха Кобрата и Джошуа и как се сбутаха! Британецът смята българина за женски полов орган

Спортният свят приказва за екшъна сред нашия Кубрат Пулев и Антъни Джошуа по време на формалния кантар преди бивтаката на исполините тази вечер в Лондон. Фенове на Кобрата бяха най0гръмогласни в залата и освен подкрепяха българина, а и мощно освиркваха първенеца в тежка категория. Това изнерви Джошуа до краен преел и от сякаш културния му темперамент не остана нищо. Кубрат също изненадващо реагира като жилнат, въпреки че в месеците и дни преди багра се стараеше да се придържа към добия звук - както бе и ден по-рано на формалния брифинг.

NOVINITE.BG ЩЕ ПРОСЛЕДИ НА ЖИВО С КАРТИНА ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ПРЕДИ, Пожарна охрана ВРЕМЕ И СЛЕД МАЧА НА ГОДИНАТА!

Всичко внезапно се взриви, откакто нашето момче подмятна няколко фрази към британеца с нигерийски корени. После двамата си размениха реплики очи в очи, стигна се и до смушкване. Наложи се дузина гардове да потушават пристрастеностите. 

Разкази от двата лагера дават изясненост какво тъкмо са си споделили кандидатът и първенецът в тежка категория. Първо ви предоставяме свидетелството на мендиджъра на Джошуа - Еди Хърн, а след това и обясненията на самия Пулев.

" Пулев размахваше пръст и повтаряше, че ще победи, че е по-добър и че AJ е нищо. Антъни му обясняваше, че би трябвало да го почита, а Пулев сподели, че го почита, само че ще победи и ще стане първенец. Антъни пък го питаше: " Ти ли ще ме победиш, кого си побеждавал до момента? " И Пулев сподели: " Ще те приключа на следващия ден ". Пулев най-после повтори, че почита Антъни, само че ще го победи на следващия ден, което ненапълно потуши пристрастеностите и двамата започнаха да си удрят юмруците.

Ако някой си мисли, че е било инсценировка, имам белези по ръцете си, които да покажат, че не е ", сподели Хърн, който бе измежду най-дейните в опитите да разтърве двамата бокс ьори.



" Казах му, че съм по-добрият бокс ьор и ще го унищожа в събота. Утре е моят ден, такива неща му споделих. Но и го уверих, че го почитам, тъй като е олимпийски първенец и международен първенец при експертите. Просто времената се менят. Казах му и че не го ненавиждам, това е просто спорт.

Аз съм по-добрият бокс ьор сега, не бях по-добрият на олимпийските игри, само че в този момент съм по-добрият. Той ми отговори някакви неща, не разбрах какви тъкмо.

Да, той ме назова п*тка, което не е вежлив език, не ми хареса. Ще забележим на следващия ден обаче кой е това нещо.

Не съм желал да го разстройвам преднамерено преди дуела. Не ми е това задачата. Ще забележим на следващия ден какво ще се случи, всички ще видят. Той ми сподели, че съм нервозен, наподобявам ли на нервозен човек? Аз съм толкоз уравновесен и мога да отида да кажа на някого, че съм сбъркал и да му се извиня. Така вършат мъжете, а тази дума, която Джошуа употребява против мен, тя е за хората, които вършат неточности, само че не се извиняват, а не престават да приказват нелепости. Каква е точната дума - надменност.

Първото предписание, на което изучавам племенниците ми, е да не задават глупави въпроси. Второто е да са щастливи и да обичат хората ", сподели Кобрата пред iFL TV в YouTube.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР