Спортният министър в оставка, Радостин Василев, който напусна партията на

...
Спортният министър в оставка, Радостин Василев, който напусна партията на
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ще седна на полиграф, но преди мен да мине Тошко Йорданов

Спортният министър в оставка, Радостин Василев, който напусна партията на Има Такъв Народ, съобщи пред Българска национална телевизия, че към този момент няма желание да беседва с други депутати от партията на Слави Трифонов, с цел да се опита да обезпечи парламентарно болшинство на " Продължаваме промяната ".

Василев сподели още, че е подготвен да се подложи обществено на детектор на лъжата, с цел да опровергае думите, че е напуснал " ИТН " поради обещана полза, само че държи първо Тошко Йорданов да се подложи на полиграф и да отговори на няколко въпроса свързани с корупция.

" Нито ми е обещаван пост, нито ми е предлаган, нито съм приемал. Още повече, че вие виждате сега опорката за купени депутати, за борси падна, тъй като никой няма да търси поддръжка от шестима, в случай че не си е обезпечил цяла. Всички до един сме подготвени на такова деяние, само че чакаме господин Тошко Йорданов с 1-2 въпроса към него, свързани с корупция, той да отговори на тях, и ще минем всички на полиграф дружно обществено по малкия екран. Дните преди нашата конференция и първите дни след нея аз разговарях с няколко от депутатите от Има Такъв Народ, в действителност там има към момента качествени хора, само че на тях ще им е доста мъчно след през вчерашния ден да си трансформират мнението, тъй като ще бъде извънредно тежко признато от обществото, само че нищо не се знае. Когато видя, че в действителност няма никакъв смисъл и е мъчно да увещавам някого - по-добре да не прахосвам сили за това. Колегите от " Продължаваме промяната " са безапелационни във връзка с влизането в подмолни сделки за непременно да има някакво парламентарно болшинство - по-скоро се разчиташе на съвестта на хора, които в този момент трябваше да излязат и да кажат: " Ние се противопоставяме на хвърлянето на страната в безпорядък! ". Аз съм уверен вътрешно, че от " ИТН " не желаеха законопроектът за КПКОНПИ да бъде гласуван, тъй като на такива диалози съм участвал, това съм чул и това е моето директно усещане. " - съобщи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР