Спортният министър Димитър Илиев официално показа жена си Преслава Илиева

...
Спортният министър Димитър Илиев официално показа жена си Преслава Илиева
Коментари Харесай

Спортният министър показа жена си

Спортният министър Димитър Илиев публично сподели жена си Преслава Илиева на благотворителната самодейност, която се състоя в Народния спектакъл точно на Коледа.

Красавицата Преслава с фамилия Нинкова е " Мис Плеймейт “ за февруари 2008 година на списание " Плейбой “. В момента сексапилната кокона се занимава с украса, а малко преди да се омъжи за автомобилния играч, е работила в детски магазин съгласно близки до нея. Припомняме, че Димитър Илиев е бил осемкратен рали първенец на България.

Заради Преслава Илиев се развежда с някогашната си брачна половинка Венера. Самият мотошампион признава в едно от интервютата си за развода.

" С Венера се разделихме. Има такива моменти в живота на човек, когато виждаш, че нещата не вървят, е по-добре всеки да продължи по своя път. По-добре ужасяващ край, в сравнение с смут до безкрайност “, споделя водачът. Още същата година – 2008, той се дами за Преслава, като кум им е някогашният длъжностен министър на спорта Петър Стойчев.

Малко по-късно Илиев се снабди и с щерка от плеймейтката, която за него е второ дете. От Венера той също има момиче – Румяна.

За Преслава Нинкова, към този момент с фамилия Илиева, това също е втори брак. Тя свърза живота си с режисьора Люси Иларионов публично през септември 2006 година на обилна женитба, която бе предавана и по ведомствения тв канал на " Пайнер “.

Режисьорът и някогашен вокал на момчешката тайфа " Ъп Даун “ даваше благо и драго брачната половинка му да стане известна и с негова помощ тя се снима в " Плейбой “ през 2008 година, като стана даже момиче на месец февруари. Красавицата даже се появи и в няколко реклами с помощта на възлюбения си. С днешна дата Люси Иларионов също е щастливо привързан с певицата Ани Хоанг, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР